top of page


Misschien is het je nog niet geheel duidelijk wat het beste bij jouw gezicht, huidtype, leeftijd past. Je mag altijd vrijblijvend een intake gesprek bij me inplannen zodat ik je het beste advies kan geven!

Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

POWDERBROWS OMBREBROWS HAIRSTROKES

PERMANENTE MAKE-UP

DUUR

3 uur


SHAPEN & TEKENEN

Door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht, weet ik precies de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vor​m van jouw gezicht.


KNIPPEN & EPILEREN

Eerst breng  ik de eigen wenkbrauwen in de vorm door te epileren en eventueel te knippen. Hierdoor worden de wenkbrauwen strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Vervolgens kleur ik de wenkrauwen in met een potlood in de juiste vorm.


PIGMENTEREN

Met een flinterdunne steriele naald wordt met een apparaat een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi.


HAIRSTROKE TECHNIEK

Bij de hairstroke techniek worden fijne haartjes over elkaar heen gepigmenteerd waardoor er een 3D effect ontstaat, net als bij natuurlijke wenkbrauwen.


POWDER BROW TECHNIEK

Bij PMU wordt de techniek powder- ofwel schaduwtechniek veel gebruikt. Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Nou dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. 

Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden, dit heet ombre brows.


bottom of page