top of page

LIPPIGMENTATIE

PERMANENTE MAKE-UP

DUUR 

3uur


DE BEHANDELING

Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd.

Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en worden de eigen contouren van de lippen aan gehouden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken en ook bleke lippen weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen.

Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.Voor wie is permanente make up lippen bedoeld?

- Asymmetrische lippen

- Correctie van een hazenlip/schisis

- Vale/bleke lippen

- Donkere lippen oplichten/lip enlightment

- Voor degene die hun contouren van hun lippen kwijt zijn door fillers

- Smalle lippen

Voordelen

- Geschikt voor alle lipvormen

- Heel natuurlijk nude effect

- Mooie zachte contouren

- Wakker worden met perfecte lippen

- Geen beschadiging van de huid

- Zeer goed toe te passen

- Bijna geen roodheid of zwelling

- Geen littekens

WIST JE DAT?...

Lippen onderscheiden zich totaal van de andere delen van ons gezicht waar permanente make-up wordt aangebracht.

De lippenhuid bevat bijvoorbeeld geen haartjes en er is een grotere bloedtoevoer. De vorm van de mond wordt bepaald door de tonus van de spier, door de vorm van de onderliggende beenderen en van het gebit. De spier van de mond is een kringspier. Met het vorderen van de jaren verdwijnen de volle lippen van onze jeugd. Vooral de bovenlip is doorgaans dunner dan de onderlip.

Door het tekenen van de lippen – via permanente make-up – kunnen de lippen in evenwicht worden gebracht en optisch beter ogen. U heeft de keuze uit lipliner, lippen iets ingeschaduwd of full lips.

Bij bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen is permanente make-up een unieke kans. 

bottom of page