top of page

L I A N N A


Welkom op mijn website, ik ben Lianna! Als kind was ik al gefascineerd door make-up en uiterlijke verzorging. Make-up is méér dan een rode lipstick of mascara, make-up is kunst. Het geeft mij enorm veel voldoening én energie, om mijn klanten een mooi en zelfverzekerd gevoel te geven. Niets fijner dan dat! 


Ook vind ik de mindset achter het aanbrengen van de make-up heel belangrijk. Neem even de tijd om goed voor jezelf te zorgen, jezelf nog ‘mooier’ te maken. Dat is een uitstekende manier om meer waardering te krijgen voor wie je bent, en wat je wilt uitstralen. Geloof me, dat is iets wat je absoluut ook van binnen gaat voelen en ervaren. 


Lang heb ik met veel plezier gewerkt bij parfumerie Douglas, waar ik mij op de afdeling cosmetica als de spreekwoordelijke vis in het water voelde. Toch liep ik al langere tijd te dromen over een eigen salon. Tussen dromen, durven en doen zitten natuurlijk nogal wat stappen. Ik heb voor mijn droom en passie gekozen.


Sinds 1 juli 2020 heb ik mijn eigen salon geopend:

LIANNA permanente make-up & visagie bij de Healthclub Zeeland Gezond! 

In mijn salon ben je op het juiste adres voor permanente make-up van wenkbrauwen, lippen en ogen. Daarnaast ben ik ook allround visagiste, en voorzie ik je graag van professioneel make-up advies op maat. 


bottom of page